torstai 18. huhtikuuta 2013

Ja sitten väsyttää?

Viikossa lähti nelisen kiloa painoa, ruokavalio on ollut aikamoisen tiukka lchf. Ehkä jopa liian tiukka. Kun neljäs kilo lähti, alkoi imetyksen jatkuminen huolestuttaa, ja otin ruokavalioon lisäksi enemmän marjoja ja jopa banaanin! Huomiselle suunnittelin päärynää jo heti aamusta vähän piristämään.

Nyt nimittäin väsyttää. Jo toista päivää koko kroppa on ihan omituinen. Vaunulenkillä jalat painavat, kävely ei lähde kunnolla käyntiin. Pää tahtoisi jo hölkätä, tie ja varusteet ovat hölkkäkunnossa mutta ei, ei irtoa. Kotioloissa ei tee mieli nousta sohvalta. Sunnuntain jalkapallotreeneissä huomasin samaa, haukotutti kovasti ja pallon perässä juoksemisesta ei tullut mitään - otin vapaaehtoisia maalivahtivuoroja toisten puolesta.

Joko tämä on vaan sitä, että kroppa tottuu ketoosiin ja rasvan polttamiseen, rasvan käyttämiseen energiana, tai sitten tämä on jotain tyhmää. Joku flunssapöpö tai liiallinen proteiinitankkaus tai ... Joka tapauksessa olo parani banaanista ja lämpimästä teestä. Ja lähtee se ylimääräinen paino tällä ruokavaliolla kuulemma ihan sohvalla löhöämälläkin. Tosin sitten ei saa hyvännäköisiä biitsilihaksia.

1 kommentti:

  1. Har du receptet på lingon-kokoskakan? Om du mailar receptet till mig (vardagfest(at)gmail.com) så kan jag titta på det. :-)

    VastaaPoista